Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage die gegeven wordt over de kleding heen en is gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsumassage. Het is een krachtig en effectief instrument waardoor men zich in korte tijd kan ontspannen. De massage wordt gegeven op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel en de behandeling richt zich op de rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd. Met duimen, handpalmen en ellebogen geef ik druk op acupressuurpunten en meridianen. Dit heeft niet alleen een ontspannend effect, het werkt ook preventief en kan zelfs bestaande klachten verlichten. Stoelmassage bevordert de bloedcirculatie, verhoogt de weerstand en verbetert de concentratie. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt.

De massage duurt 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven, dus zonder olie. Dit maakt de massage laagdrempelig voor mensen die nog niet bekend zijn met massage. In overleg kan de massage ook worden verlengd tot een half uur of een uur.

Stoelmassage is een aangename, ontspannende en verfrissende ervaring en in principe overal op elke locatie, tijdstip of gelegenheid inzetbaar.

Hierbij kunt u denken aan:

  • de werkplek, sportclub of bij u thuis
  • als extraatje op een feestje
  • een presentje zoals verjaardag of moeder-/vaderdag
stoelmassage