Even voorstellen

Ik ben Hanneke Teeuwen en samen met mijn partner woonachtig in Roermond. In 2000 kwam ik in contact met de kracht en heilzame werking van aanraking. Ik kreeg toen het besef, dat ik in mijn werk graag iets wil geven aan anderen en dat mijn handen daarin het instrument zijn. Op zoek naar een professionele opleiding die bij dat verlangen paste kwam ik uit bij  de 4-jarige hbo-opleiding bij Holos Academie voor Massage Therapie te Utrecht, waar ik in 2007 afstudeerde.
Sindsdien werk ik met veel plezier en passie als Holistisch Massage Therapeut in mijn praktijk in Roermond. Ik zet mijn kennis, ervaring en empathisch vermogen in om mensen te begeleiden op hun weg naar meer bewustwording van hun lichaam  en daarmee naar het in contact komen met zichtzelf en het leren kennen van zichzelf.
Een speciale plek in mijn hart en daarmee in mijn werk, is er voor massage bij ouderen met dementie. Lees meer.

Ik ben als massagetherapeut aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen) waar ik sta geregistreerd als A-therapeut. De kwaliteit en professionaliteit van de leden wordt door de VBAG bevorderd, gestimuleerd en gehandhaafd door hun kwaliteitsbeleid. Na- en bijscholing, intervisie, visitatie en een klacht- en tuchtrechtregeling zijn belangrijke onderdelen van dit kwaliteitsbeleid.

De VBAG wordt erkend door de meeste zorgverzekeraars, waardoor massagetherapie geheel of gedeeltelijk wordt vergoed door een aantal zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket.  Lees meer.